IZBERITE SI SVOJ DS

Odkrijte našo paleto vozil in naše modele avtomobilov. Odkrijte njihove tehnične lastnosti, barve in opremo, da si boste izbrali avto DS Automobiles, ki vam ustreza.

NOVI DS 7

Po celoviti in elegantni prenovi je novi DS 7 pridobil dinamično obliko karoserije, izrazite karakterne poteze in oblikovno prenovljen prednji del. Zadnji del krasijo nove luči z učinkom lusk, ki se povsem prilegajo linijam karoserije in harmonično dopolnjujejo nove oblikovno prenovljene prednje luči s prodornim in osupljivim pogledom.

DS 3 CROSSBACK

Naš kompaktni SUV DS 3 CROSSBACK je mešanica elegance, udobja in tehnologije. Njegovo impozantno obliko karoserije krasijo različni detajli, ki kažejo na njegovo modernost in prefinjenost.

DS 9

Simbol francoskega "savoir-faire", DS 9 bo kmalu na voljo. Zasnovana s hibridno močjo E-TENSE, je nova limuzina zasnovana tako, da ponuja tehnično odličnost, neverjetno udobje in neprekosljivo prefinjenost.

PALETA VOZIL DS

Tehnološko dovršen mestni avto ali SUV? Potovanja bodo nepozabna z našo široko paleto vrhunskih in enostavno prilagodljivih avtomobilov.

SESTAVITE SI SVOJ DS

S spletnim konfiguratorjem si v nekaj klikih oblikujte DS svojih sanj. Shranite svojo konfiguracijo, da boste pridobili najboljšo ponudo in se naročite na testno vožnjo.

FINANCIRANJE VAŠEGA DS

Zahvaljujoč našim finančnim rešitvam in finančnim orodjem si privoščite avtomobil svojih sanj.

Naše rešitve in storitve so bile oblikovane tako, da se prilagajajo vašemu profilu in vašim potrebam.