TEHNIČNI PODATKI

TEHNIČNI PODATKI

Raziščite vse tehnične značilnosti DS 9: mere, motorji, prtljažni prostor, potniški prostor in varnostna oprema.

Dimenzije DS 9

Dimenzije
Dolžina vozila 4934 mm
Širina vozila (z zaprtimi ogledali/z odprtimi ogledali) 1932 / 2079 mm
Višina 1460 mm
Medosna razdalja 2895 mm
Prednji previs 973 mm
Zadnji previs 1066 mm
Dolžina prtljažnika 1027 mm
Širina prtljažnika 1137 mm
Uporabna višina prtljažnika 453 mm
Prostornina prtljažnika  (v litrih) 510 l
Število sedežev 5

DS 9 E-TENSE Moč in udobje priključnega hibrida

DS 9 bo na voljo z dvemi plug-in agregati E-TENSE *: različico z 250 konjskimi močmi in različico s štirikolesnim pogonom s 360 konjskimi močmi. Električni pogon, ki je pogonu v času pospeševanja do 135 km / h, vam omogoča, da na poti uživate v popolni tišini in doživite novo vozno izkušnjo.

Načini vožnje

Za volanom DS 9 imate dva načina vožnje: udobje in šport. V naši različici E-TENSE uživajte v še treh načinih, prilagojenih vašemu načinu vožnje.

Regenerativno zaviranje

Motorna zavora v fazah pojemanja pretvori kinetično energijo v elektriko in tako napolni baterijo vašega električnega avtomobila.

E-SAVE mode

S to funkcijo prihranite energijo, tako da zadnje kilometre poti opravite v 100% električnem načinu brez emisij. Omogoča vam dostop do mest, tudi kadar je promet omejen.

UDOBJE & PROSTORNOST Poosebitev elegance in udobja

VSAK IMA SVOJ PROSTOR

VSAK IMA SVOJ PROSTOR

Masažni, ogrevani in ohlajeni sedeži dajejo vozniku DS 9 in njihovim potnikom neprimerljivo udobje.

Z dolgo medosno razdaljo 2,89 metra ima DS 9 prostoren in udoben kokpit. Na zadnjih sedežih eleganten osrednji naslon za roke, oblikovan iz usnja Nappa, opremljen s priključki USB in omogoča upravljanje masažnih funkcij.

AKUSTIČNO VZDUŠJE

Za DS 9 so naši strokovnjaki razvili čisto poseben koncept zvočne izolacije. Poleg večplastnih stekel z zvočno izolirano folijo so mu namenili karoserijo, ki je izdelana po tehnologiji varjenja-lepljenja in odpravi vibracije, zaradi česar v notranjosti prevladuje umirjen in brezskrben ambient. To pravo mojstrovino dodatno poudari izčiščen zvok, ki ga predvaja sistem Hi-Fi FOCAL Electra® in njegovih 14 zvočnikov.

AKUSTIČNO VZDUŠJE

STORITVE PO MERI

Pravni poduk

¹ *Prikazani podatki (kombinirane vrednosti) o porabi goriva in emisij osnaževal zunanjega zraka CO2 so določeni v skladu z novim globalno usklajenim preskusnem postopku za lahka vozila  Worldwide harmonized Light vehicle Test Procedure  WLTP – Uredba EU 2017/948. Od 1. septembra 2018 je postopek WLTP v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEDC). Najnovejši globalno usklajeni poskusni postopek za homologacijo vozil WLTP omogoča dostop do bolj natančnih podatkov, saj upošteva specifikacije vsakega posameznega vozila vključno z vso opcijsko opremo, ki lahko občutno vpliva na porabo goriva in emisije CO2. Vrednosti ne upoštevajo zlasti uporabe in pogojev vožnje, opreme ali možnosti in se lahko razlikujejo glede na obliko pnevmatik. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti,  ki se upoštevajo za določitev z vozili povezanih davkov in dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le-teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Za več informacij o uradni porabi goriva in emisijah CO2 preberite smernico  Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS. št. 24-956/2014).