TEHNIČNI PODATKI

Raziščite vse tehnične podatke vozila DS 4, od njegovih mer do razpoložljivih motorjev.

DIMEZNIJE DS 4

Oglejte si mere.

Dolžina 4400 mm
Širina (celotna/zložena ogledala/izstavljena ogledala) 1830/1866/2061 mm
Zunanja višina (brez antene/z anteno) 1470/1490 mm
Medosna razdalja 2675 mm
Previs spredaj 925 mm
Previs zadaj 800 mm
Širina v predelu komolcev na prednjih sedežih 1472 mm
Širina v predelu komolcev na zadnjih sedežih 1420 mm
Dolžina prtljažnega prostora 830 mm
Širina prtljažnega prostora 1104 mm
Notranja uporabna višina prtljažnega prostora (pod polico/do stropa) 533/730 mm
Prostornina prtljažnega prostora (E-TENSE/motor z notranjim zgorevanjem) 390/430 L
Število sedežnih mest 5

ODZIVNOST IN DINAMIČNOST Razpoložljivi motorji

Naužijte se dinamičnih zmogljivosti, ki so v popolnem sozvočju z vašo okolico po zaslugi priključno hibridnih motorjev E-TENSE, dizelskih motorjev BlueHDi in bencinskih motorjev PureTech.
Izberite vrsto pogona in spoznajte motor, ki je primeren za vas.

BENCINSKI

PureTech 130 KM s samodejnim menjalnikom

PureTech 180 KM s samodejnim menjalnikom

PureTech 225 KM s samodejnim menjalnikom

PRIKLJUČNI HIBRID

E-TENSE 225 KM

DIZELSKI

BlueHDi 130 KM s samodejnim menjalnikom

UDOBJE IN PROSTORNOST Udobje v notranjosti

Spredaj imata voznik in sovoznik na voljo brezžični polnilnik in sedeže visoke gostote (ki imajo lahko funkcijo za prezračevanje, ogrevanje, masažo in deset točkovno električno nastavitev), ki jima zagotavljajo neizmerno udobje na poti. Zadaj pa lahko potniki izkoristijo sedeže visoke gostote, med katerimi se nahaja nastavljivi osrednji naslon za roke z enostavno dostopnim odlagalnim mestom in vtičnicami USB.

Motorizirana prtljažna vrata s prostoročnim odpiranjem

Olajšajte si vsakodnevna opravila, s tem da prtljažna vrata odprete ali zaprete z enim samim gibom noge. Preostali del časa pa lahko uporabite stikalo za volanom ali neposredno na prtljažnih vratih.

Velika električno pomična panoramska streha

Popestrite svoje izkušnje v vozilu in privoščite več svetlobe in udobja na potovanjih čisto vsem potnikom vozila, s tem da ga opremite z veliko panoramsko streho z električnim odpiranjem.

Ogrevano vetrobransko steklo

Pri ogrevanem vetrobranskem steklu zadnje generacije, ki je za DS 4 na voljo proti doplačilu, se s pomočjo mreže volframovih žic segreje celotna površina vetrobranskega stekla, da se z njega odstranijo led, sneg in kondenz. Vaša potovanja bodo v vseh vremenskih razmerah bolj udobna in varna.

TEHNOLOŠKA VARNOST Brezskrbnost v vseh razmerah

Protivlomni alarm in varnostne matice

Boljša zaščita

Alarmna naprava za zaščito zunanjih in notranjih površin ter proti dvigu vozila ščiti notranjost in zunanjost vašega vozila pred vandalizmom ali vlomom in vas opozori na nepooblaščeno vleko. Za dodatno varnost poskrbijo varnostne matice, ki blokirajo kolesa in preprečujejo kakršenkoli poskus premikanja vozila.

Vzvratna kamera Vision 360

Brezskrbno izvajanje manevrov

Med izvajanjem manevrov pri parkiranju si zagotovite optimalno vidljivost s štirimi kamerami, ki so nameščene na vozilu in v zunanjih ogledalih.
Kamere, ki so na voljo med opcijsko opremo, prikažejo na zaslonu visoke ločljivosti sliko okolice in med izvajanjem manevrov samodejno preklapljajo med pogledi. Dodatno varnost pa vam zagotavljajo ultrazvočna zaznavala, ki vas opozarjajo na ovire na vaši poti.

STORITVE PO MERI


Pravno obvestilo 

*Prikazani podatki (kombinirane vrednosti) o porabi goriva in emisij osnaževal znanjega zraka CO2 so določeni v skladu z novim globalno usklajenim preskusnem postopku za lahka vozila Worldwide harmonized Light vehicle Test Procedure WLTP - Uredba EU 2017/948. Od 1. septembra 2018 je postopek WLTP v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEDC). Najnovejši globalno usklajeni poskusni postopek za homologacijo vozil WLTP omogoča dostop do bolj natančnih podatkov, saj upošteva specifikacije vsakega posameznega vozila vključno z vso opcijsko opremo, ki lahko občutno vpliva na porabo goriva in emisije CO2. Vrednosti ne upoštevajo zlasti uporabe in pogojev vožnje, opreme ali možnosti in se lahko razlikujejo glede na obliko pnevmatik. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili povezanih davkov in dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le-teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Za več informacij o uradni porabi goriva in emisijah CO2 preberite smernico Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS. št. 24-956/2014)