DS 4 CROSS

Pustolovski nagon

Od 30480 € z DDV

[cle1: HUB_CROSS_3JPG Lang:SL]
 

PLEMENITI VIDEZ Okus pustolovščine

Nosilni drogovi strešnega prtljažnika v svetleči črni barvi ter prednji in zadnji spojler v barvi aluminija navdajo oblikovalsko zasnovo vozila DS 4 CROSS s pridihom pustolovščine. Izvedenka, ki se ponaša s karizmatičnim videzom, ploščicami CROSS, ki krasijo prednja vrata, premijskimi platišči in ekskluzivno opcijsko opremo bo navdihnila vsa vaša potovanja.

EKSKLUZIVNE TEHNOLOGIJE Varnost v vseh razmerah

Opciji Advanced Traction Control (napredni sistem za preprečevanje zdrsa pogonskih koles) in Hill Assist Descent Control (sistem za pomoč pri spustu po strmini), ki sta ekskluzivno na voljo za DS 4 CROSS, vam zagotavljata optimalno varnost v čisto vseh razmerah.

Advanced Traction Control

Sistem prilagodi vlečno moč prednjih koles in vam s tremi načini vožnje omogoča varno vožnjo po težkih terenih, kot so sneg, pesek ali blato.

Hill Assistant Descent Control

Omejite tveganje zdrsa ali izgube nadzora na strminah. S tem sistemom lahko v prestavi za vožnjo naprej ali v vzvratni prestavi na tlakovanih cestah ali neutrjenih poteh vzdržujete stalno hitrost na vseh strminah z naklonom večjim od 5 %.

DINAMIČNOST IN OKRETNOST Motorji, ki so na voljo za DS 4 CROSS

PRIKLJUČNI HIBRID

E-TENSE 225 KM

BENCINSKI

PureTech 130 KM s samodejnim menjalnikom

PureTech 180 KM s samodejnim menjalnikom

PureTech 225 KM s samodejnim menjalnikom

DIZELSKI

BlueHDi 130 KM s samodejnim menjalnikom

STORITVE PO MERI