DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Prefinjenost na 100% električni način

Od 43.790,00 € z DDV

 

DOSEG

Do 341 km
(mešani cikel WLTP*)

POLNJENJE

30 minut za do 80% napolnjenoti baterije 

(na javni polnilnici)

MOČ MOTORJA

100kW/136 KM

Udobje & Užitek  

Čisto in intenzivno vožnjo naše električne različice odlikuje takojšnje pospeševanje in pomirjujoča tišina za neprimerljivo udobje v vožnji..

Tehnologija E-TENSE

Moč & Prožnost

NAČINI VOŽNJE

REGENERATIVNO ZAVIRANJE

PROGRAMIRANJE KLIME IN GRETJA

Izberite način vožnje, ki vam ustrezaVeč
Ko zavirate, polniteVeč
Ko se počutje rima z avtonomijoVeč

Prednosti 100% električnega E-TENSE

VOZITE POPOLNOMA SPROŠČENO

Pomagajte izboljšati kakovost zraka v mestu. V nekaterih mestih po Evropi veljajo poostreni ukrepi v metnih središčih, kjer dostop ni omogočen vozilom na fosilni pogon. Električno vozilo vam vstop v tako mesto odpre. 

ENOSTAVNO VZDRŽEVANJE

Izkazalo se je, da je elektrika lahko cenejša od fosilnih goriv: stroški ponjenja baterije so lahko nižji v primerjavi s stroški polnjenja s fosilnim gorivom. DS 3 CROSSBAK E-TENSE polnite doma, prek gospodinjske vtičnice ali DS WallBox.

STORITVE E-TENSE

Olajšajte si vsakdanje življenje s številnimi storitvami, ki jih ponuja DS Automobiles: poiščite postaje, načrtujte polnjenje ali namestitev domače polnilne postaje. 

E-TENSE Podpis prestiža

Medtem ko ohranja DNK in identiteto znamke, DS 3 CROSSBACK, naša 100% električna različica E-TENSE izstopa z eleganco zaradi številnih oblikovalskih elementov, ki kažejo na modernost in zmogljivost.

SVOBODA DOSEG & POLNJENJE

Zapeljite v cono ničnih emisij

DS 3 CROSSBACK E-TENSE ponuja doseg do 341 km (cikel WLTP¹). Kombinacija zmogljivosti in elegance. Vremenske razmere, vaša hitrost ali celo vaš način vožnje lahko vplivajo na doseg vašega električnega vozila. Spodaj si oglejte vse elemente, ki vplivajo na učinkovitost vaše baterije.

HITROST

Hitrost je najpomembnejši dejavnik pri ohranjanju dosega vašega električnega vozila. Na primer vožnja s hitrostjo 130 km / h po avtocesti prepolovi doseg, po WLTP. Z zmanjšanjem hitrosti greš dlje.

NAČIN VOŽNJE IN TEREN

Na doseg vašega električnega vozila vpliva način vožnje in zunanji teren. Vzdrževanje konstantne hitrosti, izbira ekološkega načina, ekološka vožnja in dajanje prednosti gladki vožnji brez "cukanja" so vsi dejavniki, ki prihranijo energijo vašega avtomobila. Regenerativno zaviranje prihrani tudi do 20% porabe energije.

GRETJE IN KLIMA

Ekstremne temperature lahko preprečijo, da bi baterije ohranile optimalno raven napolnjenosti. Ogrevanje ima velik vpliv na baterije. Vnaprej sprogramirano ogrevanje potniškega prostora in klimatizacija sta zelo priporočljivo, medtem ko se vaše vozilo še vedno polni.

STORITVE PO MERI

Pravni poduk

¹Prikazani podatki (kombinirane vrednosti) o porabi goriva in emisij osnaževal znanjega zraka CO2 so določeni v skladu z novim globalno usklajenim preskusnem postopku za lahka vozila Worldwide harmonized Light vehicle Test Procedure WLTP - Uredba EU 2017/948. Od 1. septembra 2018 je postopek WLTP v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEDC). Najnovejši globalno usklajeni poskusni postopek za homologacijo vozil WLTP omogoča dostop do bolj natančnih podatkov, saj upošteva specifikacije vsakega posameznega vozila vključno z vso opcijsko opremo, ki lahko občutno vpliva na porabo goriva in emisije CO2. Vrednosti ne upoštevajo zlasti uporabe in pogojev vožnje, opreme ali možnosti in se lahko razlikujejo glede na obliko pnevmatik. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili povezanih davkov in dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le-teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Za več informacij o uradni porabi goriva in emisijah CO2 preberite smernico Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS. št. 24-956/2014).