DS 3 CROSSBACK

Prefinjen z značajem

Od 27390 € z DDV

[cle1: HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:SL]
 

MOČ

Do  155 KM

Na voljo 100% električnimi motorji.

DIMENZIJE

Dolžina : 4,12 m

Širina : 1,79 m

Višina : 1,53 m

PORABA / EMISIJE (WLTP KOMBINIRANI CIKEL)

od 0 do 8,1 L / 100 km

od 0 do 143g de CO₂ / km

KARAKTER Zunanjost : prefinjena in prepoznavna

Naš kompaktni SUV DS 3 CROSSBACK je preplet elegance, udobja in tehnologije. Njegovo impozantno karoserijo krasijo podrobnosti, ki nakazujejo na modernost in prefinjenost. 

MOGOČEN IN ESTETSKO IZPOPOLNJEN DIZAJN

MOGOČEN IN ESTETSKO IZPOPOLNJEN DIZAJN

Za volanom vozila DS 3 CROSSBACK boste vedno v središču pozornosti. Kompaktni SUV z usločeno obliko karoserije in velikimi kolesi se ponaša z avantgardnimi stilskimi linijami, ki so mogočne in hkrati tudi izklesane.

FASCINANTEN SVETLOBNI PODPIS

Žarometi DS MATRIX LED VISION najnovejše generacije poudarijo elegantno postavo vozila in vam nudijo še eno veliko prednost: stalno lahko vozite z dolgimi lučmi, ne da bi pri tem slepili druge udeležence v prometu.

Inteligentni žarometi samodejno prilagajajo svetlobni snop razmeram v prometu po zaslugi kamere na zgornjem delu vetrobranskega stekla.

FASCINANTEN SVETLOBNI PODPIS

LINIJE, KI JIH POUDARJAJO OSUPLJIVE PODROBNOSTI

Za volanom vozila DS 3 CROSSBACK boste vedno v središču pozornosti. Kompaktni SUV z usločeno obliko karoserije in velikimi kolesi se ponaša z avantgardnimi stilskimi linijami, ki so mogočne in hkrati tudi izklesane.

LINIJE, KI JIH POUDARJAJO OSUPLJIVE PODROBNOSTI

KLJUKE, KI VAM ODPREJO VRATA

Pustite se presenetiti čarobnim vratnim kljukam, ki se izstavijo izključno takrat, ko jih potrebujete. Preostali del časa so skrite in se idealno prilegajo karoseriji ter poudarjajo prefinjeno karoserijo vašega vozila DS 3 CROSSBACK.

KLJUKE, KI VAM ODPREJO VRATA
DS 3 CROSSBACK

MOTORJI Spoznajte motorje, ki so na voljo za DS 3 CROSSBACK

E-TENSE : 100% ELEKTRIČNI POGON

Nične emisije

PURETECH : BENCISKI MOTORJI

PureTech 155 s samodejnim menjalnikom

PureTech 130 s samodejnim menjalnikom

PureTech 100 z ročnim menjalnikom

BLUEHDI : DIZELSKI MOTORJI

BlueHdi 130 s samodejnim menjalnikom

BlueHdi 100 z ročnim menjalnikom

BARVE KAROSERIJE VOZILA DS 3 CROSSBACK

1
NAZAJ NA BARVE
1
Bela Cristal Pearl
PRIKAŽI STREHE
1
Bela Banquise
PRIKAŽI STREHE
1
Siva Artense
PRIKAŽI STREHE
1
Siva Platinum
PRIKAŽI STREHE
1
Črna Perla Nera
PRIKAŽI STREHE
1
Modra Milenium
PRIKAŽI STREHE
1
Rdeča Rubi
PRIKAŽI STREHE
1
Bela Perla Nacre
PRIKAŽI STREHE
Bela Opale*
Črna Perla Nera
Rdeča Diamond*
Črna Perla Nera
Rdeča Diamond*
Bela Opale*
Črna Perla Nera
Rdeča Diamond*
Bela Opale*
Črna Perla Nera
Rdeča Diamond*
Bela Opale*
Rdeča Diamond*
Bela Opale*
Črna Perla Nera
Bela Opale*
Črna Perla Nera
Rdeča Diamond*
Črna Perla Nera
Rdeča Diamond*

* Ni na voljo za Performance Line & Performance Line Plus Vse predstavljene barvne kombinacije karoserij so informativne narave, slike so simbolične narave, saj ne omogočajo zanesljive reprodukcije barv. Za več informacij si oglejte cenik ali se obrnite na prodajnega svetovalca DS.

 

VSA PLATIŠČA IZ LAHKE LITINE ZA DS 3 CROSSBACK

1
17'' alu platišča ANKARA v barvi siva Anthra
17'' alu platišča DUBAI črna Onyx
17'' alu platišča MADRID črna Onyx z diamantnim učinkom
18'' alu platišča LISBON siva Furtitive z diamantnim učinkom
18'' alu platišča SAO PAULO
18'' alu platišča MONZA
18'' alu platišča SHANGHAI
18'' alu platišča BARCELONA
18'' alu platišča KYOTO

SAVOIR-FAIRE SVET VISOKE MODE

Obdajte se z elegantno notranjostjo vozila DS 3 CROSSBACK. V notranjosti vašega vozila smo veliko pozornosti posvetili kakovostnim materialom in končni obdelavi vsake najmanjše podrobnosti.

Paščki zapestne ure

Naši usnjarski mojstri pridobijo svoje obrtniško znanje tekom dolgotrajnega vajeniškega procesa in edinstvenega strokovnega usposabljanja, kot recimo o zasnovi usnja z dizajnom paščka zapestne ure za sedeže, ki je legendarni simbol znamke DS.

Giloširani detajli "Clous de Paris"

Navdihujoče se iz sveta urarstva in njegovih zapletenih zakladiov, naši mojsti delajo v skladu z zahtevami rokodelske dejavnosti. Tako umetniško kot tehnično, giljoširani vzorec "Clou de Paris" predstavlja majhne žebljičke s piramidnimi glavicami, ki se elegantno prepletajo.

"Biserni šiv"

Z dodelavo usnja z, t.i. "bisernimi" šivi, iz sveta visoke mode in pariških butikov, so naši obrtniki notranjost vozil DS popeljali na popolnoma nov nivo elegance in prestiža, linije so čiste, šivi pa nežni in delikatni. "Biserni šiv" daje  pridih  visoko modo in je prepoznavni podpis znamke DS Automobiles.

Voznikovo mesto

Notranjost DS 3 CROSSBACK smo zasnovali tako, da je vsaka informacija in vsaka nastavitev neposredno dostopna. Dostopajte do vseh bistvenih podatkov z zaslonom Head-Up Display in se osredotočite na tisto, kar je najpomembnejše: užitek v vožnji.

UMETNOST INDIVIDUALIZACIJE PODOBE

Notranjost vozila DS 3 CROSSBACK je zvesta filozofiji stila DS, ki zagovarja individualizacijo podobe. Uredite si notranjost svojega vozila po lastni podobi in izberite eno izmed petih inspiracij DS.

POGLED 360°
DS Inspiration iz tkanine Bronze Meteorite Montmartre
DS Inspiration iz tkanine Basalte in Alcantara® PERFORMANCE LINE
DS Inspiration iz tkanine Luxembourg Pebble Grey in Nappa usnje
DS Inspiration v usnju Basalte s temno stropno oblogo
DS Inspiration Opéra Art Basalte v usnju Nappa

*Vse predstavljene barvne kombinacije notranjosti so informativne narave, slike so simbolične narave, saj ne omogočajo zanesljive reprodukcije barv. Za več informacij si oglejte cenik ali se obrnite na prodajnega svetovalca DS.

 

DS LOUNGE Neprimerljivo udobje

UDOBJE

Tako na kratkih kot tudi dolgih poteh boste v vozilu DS 3 CROSSBACK vedno deležni izjemnega udobja. V prednje in zadnje sedeže smo vgradili peno dvojne gostote z inovativno obdelavo, s čimer smo pridobili obdajajočo in visoko kakovostno osnovo.

In ker so trenutki miru nadvse dragoceni, zlasti v mestnem okolju, so naši inženirji poskrbeli, da vaše vozilo zagotavlja vrhunsko izolacijo pred hrupom in vibracijami.

SREDINSKA KONZOLA

Pod 10-palčnim zaslonom na dotik je osrednja konzola dramatično uprizorjena. Odraža izrazit stil naše blagovne znamke, občutljivi gumbi in dve osrednji odprtini za prezračevanje v obliki diamantov.

SISTEM Hi-Fi FOCAL Electra®

Uživajte v udobju DS LOUNGE, posebej našega vrhunskega avdio sistema Hi-Fi FOCAL Electra®.

V sklopu sistema je na voljo 12 zvočnikov in nizkotonski zvočnik, ki so idealno razporejeni po potniškem prostoru. S skupno močjo 515 Wattov vam sistem omogoča, da se naužijete glasbe in izjemno uravnoteženega zvoka.

TEHNOLOGIJE Koncentrat tehnologij, zasnovanih ravno za vas

DS 3 CROSSBACK vključuje tehnologije, zasnovane za vaše udobje in vašo varnost.

ADML PROXIMITY

Nov način dostopa do vašega vozila

1,50 m: DS 3 CROSSBACK zazna vašo prisotnost z razdalje 1,50 metrov. Ko se vozilu približate, se s pomočjo sistema ADML PROXIMITY samodejno odklene in vratne kljuke, ki do takrat niso bile opazne, se izstavijo. Zdaj vam preostane le še, da odprete vrata in poprimete za volan.

Ko se vozilu oddaljujete, je postopek precej podoben: kljuke se zložijo in vozilo se samodejno zaklene.

DS 3 CROSSBACK

DS DRIVE ASSIST

Voziti ali imeti voznika

Na dolge poti se boste lahko podali povsem brez skrbi po zaslugi vrhunske tehnologije DS DRIVE ASSIST. Inovativen sistem, ki deluje do hitrosti 180 km/h, natančno umesti vaše vozilo na vozni pas in nastavi njegovo hitrost glede na pred vami vozeče vozilo.

V upočasnjenem prometu pa ta tehnologija upravlja tudi faze zaustavitve in ponovnega zagona vozila.

DS 3 CROSSBACK

DS MATRIX LED VISION

Osvetlitev brez bleščanja

Z žarometi zadnje generacije DS MATRIX LED VISION lahko ponoči vozite s stalno vklopljenimi dolgimi lučmi, ne da bi zaslepili ostale udeležence v prometu. Za zagotovitev optimalne osvetlitve inteligentni žarometi samodejno prilagajajo svetlobni snop razmeram v prometu, ki jih zaznava kamera na zgornjem delu vetrobranskega stekla.

DS 3 CROSSBACK

HEAD-UP DISPLAY

Nikoli ne odmikajte pogleda s ceste

Hitrost, podatki tempomata/omejevalnika hitrosti vozila, odčitane vrednosti s prometnih znakov, sistemi za pomoč pri vožnji in navigacijo. Na poti lahko dostopite do vseh bistvenih podatkov brez odmika pogleda s cestišča po zaslugi prosojnega zaslona v višini oči.

Tehnologija, izposojena pri lovskih letalih, projicira na prosojni barvni zaslon, ki se nahaja v voznikovem vidnem polju, vse bistvene informacije za vožnjo.

DS 3 CROSSBACK

ACTIVE CITY BREAK

Zaviranje v sili nove generacije

Da bi zagotovili vašo varnost in varnost vaših potnikov, smo vozilo opremili s sistemom za zaviranje v sili ACTIVE SAFETY BRAKE. Sistem zaznava ovire*, ki se nahajajo na vašem voznem pasu tako podnevi kot tudi ponoči, s pomočjo zaznavala in kamere na zgornjem delu vetrobranskega stekla najnovejše generacije.

V primeru neizogibne nevarnosti sistem voznika na to opozori z vizualnim in zvočnim signalom. Če se voznik še vedno ne odzove, se sproži samodejno zaviranje.

 

*Zaznane ovire so vozila (ki vozijo v isti smeri ali so zaustavljena), pa tudi pešce, kolesarje in motorje, ki se nahajajo na istem voznem pasu.

DS 3 CROSSBACK

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV S PRIPOROČILOM

Vaš avto zazna prometne znake

Predajte se optimalnemu udobju v vožnji po zaslugi tehnologije za prepoznavanje prometnih znakov za omejitev hitrosti in priporočanje hitrosti. Sistem odčita podatke s stalnih in začasnih prometnih znakov omejitve hitrosti, ki se nahajajo ob cesti in jih nato prikaže na instrumentni plošči, da vas v realnem času obvesti o morebitni previsoki hitrosti. Nastavljeno vrednost tempomata/omejevalnika hitrosti lahko tudi spremenite, da hitrost vozila prilagodite prepoznani omejitvi.

DS 3 CROSSBACK

E-TENSE Prefinjenost na 100% električni način

Električno vozilo brez kompromisov

Z več kot 341 kilometri avtonomije ( po ciklu WLTP1 ) DS 3 CROSSBACK E-Tense odpira vrata novi generaciji električnih vozil. Naš ekskluzivno zasnovani SUV na 100 % električni pogon uteleša tehnologijo in prefinjenost. 80-odstotna napolnjenost akumulatorja v 30 minutah. 

DS 3 CROSSBACK

STORITVE PO MERI

Pravni poduk

 *Prikazani podatki (kombinirane vrednosti) o porabi goriva in emisij osnaževal znanjega zraka CO2 so določeni v skladu z novim globalno usklajenim preskusnem postopku za lahka vozila Worldwide harmonized Light vehicle Test Procedure WLTP - Uredba EU 2017/948. Od 1. septembra 2018 je postopek WLTP v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEDC). Najnovejši globalno usklajeni poskusni postopek za homologacijo vozil WLTP omogoča dostop do bolj natančnih podatkov, saj upošteva specifikacije vsakega posameznega vozila vključno z vso opcijsko opremo, ki lahko občutno vpliva na porabo goriva in emisije CO2. Vrednosti ne upoštevajo zlasti uporabe in pogojev vožnje, opreme ali možnosti in se lahko razlikujejo glede na obliko pnevmatik. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili povezanih davkov in dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le-teh lahko predpisani tudi drugi standardi. Za več informacij o uradni porabi goriva in emisijah CO2 preberite smernico Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS. št. 24-956/2014)