OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

PREVERITE INFORMACIJE

VIDEO VADNICE DS 7 CROSSBACK

Ste pravkar kupili svoj DS 7 CROSSBACK v termični ali hibriodni različici (E-TENSE) in iščete pomoč ali informacije o njegovi opremi?
Tu boste našli vrsto video posnetkov z navodili (video vadnice), s katerimi boste kar najbolje izkoristili svoje vozilo.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: Odzivnost in natančnost

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION vnaprej predvidi vsako nepravilnost na cestišču prek kamere in zaznaval, da ublaži posledice napak.


Sistem v realnem času posreduje podatke računalniku, ki prilagodi delovanje vsakega kolesa posebej, da nastavi trdo ali prožno vzmetenje in vam zagotavlja višjo stopnjo udobja.

 

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOV

Optimizirajte svojo varnost zahvaljujoč razširjenemu sistemu prepoznavanja prometnih znakov, ki poleg omejitev hitrosti zazna tuid nekatere prometne znake,  in ki se prikažejo kot opozorilo na osrednji armaturni plošči.

KAKO DELUJE DS NIGHT VISION?

Vidljivost ponoči

Razvili smo sistem DS NIGHT VISION za optimizirano vidljivost med nočno vožnjo. Njegova infrardeča kamera, ki je nameščena v prednji okrasni maski, zaznava pešce in živali na cestišču do razdalje 100 m. Sistem vam pomaga vnaprej predvideti nevarnost in se hitro odzvati.KAKO DELUJE DS Connected Pilot?

Sistem DS CONNECTED PILOT nudi vozniku pomoč in mu omogoča v kateremkoli trenutku znova prevzeti nadzor nad vozilom. To predstavlja en korak več proti avtonomni vožnji. Inovativen sistem prilagodi hitrost in razdaljo do pred nami vozečega vozila in s krmiljenjem volana natančno nadzoruje smer vozila DS 7 CROSSBACK na njegovem voznem pasu glede na voznikove nastavitve in navade. Namesto voznika upravlja hitrost in smer vožnje, da zagotavlja varnost in brezskrbnost za volanom.

Pomoč pri zadržanju vozila na voznem pasu je bila zasnovana tako, da optimalno deluje na cestiščih, ki so jasno označena na obeh straneh (avtoceste ali večpasovnice).

 

KAKO DELUJE DS Park Pilot?

Zahvaljujoč tej novi tehnologiji za pomoč vozilo čisto samo parkira, in to bočno ali pravokotno, brez ročnega upravljanja volana in pedal. DS PARK PILOT najde prosto parkirno mesto, ki ustreza velikosti vozila DS 7 CROSSBACK, ko se mu približate s hitrostjo največ 30 km/h.DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Recimo ne nepozornosti

Da bi vam zagotovili še več varnosti, so naši inženirji razvili ekskluzivno tehnologijo, ki odkrije vsako voznikovo nepozornost.
Čim pri vozniku zazna najmanjši znak utrujenosti ali nezbranosti sistem DS DRIVER ATTENTION MONITORING, samodejno sproži zvočni signal in na sredinskem zaslonu se prikaže opozorilo. To velja tako podnevi kot ponoči.