OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

PREVERITE INFORMACIJE

VIDEO VADNICE DS 3 CROSSBACK

Ste pravkar kupili svoj DS 3 CROSSBACK v termični ali električni različici (E-TENSE) in iščete pomoč ali informacije o njegovi opremi?
Tu boste našli vrsto video posnetkov z navodili (video vadnice), s katerimi boste kar najbolje izkoristili svoje vozilo.

ADML PROXIMITY

Nov način dostopa do vašega vozila

1,50 m: DS 3 CROSSBACK zazna vašo prisotnost z razdalje 1,50 metrov. Ko se vozilu približate, se s pomočjo sistema ADML PROXIMITY samodejno odklene in vratne kljuke, ki do takrat niso bile opazne, se izstavijo. Zdaj vam preostane le še, da odprete vrata in poprimete za volan.

Ko se vozilu oddaljujete, je postopek precej podoben: kljuke se zložijo in vozilo se samodejno zaklene.

 

DS MATRIX LED VISION

Osvetlitev brez bleščanja

Z žarometi zadnje generacije DS MATRIX LED VISION lahko ponoči vozite s stalno vklopljenimi dolgimi lučmi, ne da bi zaslepili ostale udeležence v prometu. Za zagotovitev optimalne osvetlitve inteligentni žarometi samodejno prilagajajo svetlobni snop razmeram v prometu, ki jih zaznava kamera na zgornjem delu vetrobranskega stekla.


DS DRIVE ASSIST

Voziti ali imeti voznika

Na dolge poti se boste lahko podali povsem brez skrbi po zaslugi vrhunske tehnologije DS DRIVE ASSIST. Inovativen sistem, ki deluje do hitrosti 180 km/h, natančno umesti vaše vozilo na vozni pas in nastavi njegovo hitrost glede na pred vami vozeče vozilo.

V upočasnjenem prometu pa ta tehnologija upravlja tudi faze zaustavitve in ponovnega zagona vozila.

 

FOCAL Electra®

Za izjemno zvočno izkušnjo

Francosko podjetje FOCAL, dolgoletni partner podjetja DS Automobiles, je z inženirji in tehniki DS razvilo vrhunski hi-fi sistem: sistem Electra® z 12 zvočniki in 515 W ojačevalnikom za izjemno doživetje zvoka v DS 3 CROSSBACK.

 

 

DS PARK PILOT

S sistemom DS PARK PILOT lahko vozilo samodejno parkira, ne da bi morali vi premikati volan ali pritiskati na pedala. Kadar želite parkirati, morate le pritisniti in zadržati gumb Park ter počakati, da se čarovnija konča. Sistem zazna prosto parkirno mesto, ki ustreza velikosti vozila
DS 3 CROSSBACK, ko zapeljete mimo njega s hitrostjo največ 30 km/h. Zatem pa vozilo parkira pravokotno ali vzdolžno.

 

Polnjenje DS 3 Crossback E-Tense

Ta videoposnetek predstavlja vse, kar morate vedeti o možnostih polnjenja doma za vaš DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Ugotovite, kako lahko svoj električni avtomobil napolnite s klasično domačo vtičnico (standardni način 2), ojačano vtičnico (standardni ojačani način 2) ali DS WALL BOX, časi polnjenja pa se nanašajo na vsakega od teh in pogoji uporabe kablov Mode 2 in Mode 3, ki so standardno dobavljeni.