"SAVOIR-FAIRE" DS Ženske in moški s strastjo

Znamka DS Automobiles, rojena v središču Pariza, je obkrožena s strastnimi moškimi in ženskami, ki zagotavljajo resnično edinstveno strokovno znanje o francoskem razkošju. V njihovi želji in zahtevi po odličnosti so nastale naše prestižne in navdiha polne kreacije.

PODKOVANO ZNANJE IN LEPOTA V VSAKEM GIBU

Popolnost je možno doseči izključno s strokovnim znanjem v vsaki potezi, ki se ponovi tisoč in enkrat, s samozavestnim očesom mojstrskega obrtnika, izbiro pristnih materialov, izjemno pozornostjo do najmanjših podrobnosti in željo po prekoračitvi meja zmožnosti. Brez strokovno podkovanega znanja bi bila inovacija zgolj mehanična zmogljivost.

SVET
VISOKE MODE
IZBOR IN ODLIČNOST MATERIALOV

Roke se dotaknejo, občutijo in pVsaka tkanina, kovina ali drugi materiali, ki vstopijo v delavnice DS ustrezajo najstrožjim standardom kakovosti. reizkusijo izbrane materiale, še preden jih začnejo obdelovati. Odlična končna obdelava je odvisna od kakovosti materialov, odločilnega pomena pa so seveda odločitve mojstrskih obrtnikov.

PLEMENITO USNJE

Naši obrtniki obdelujejo plemenito usnje z natančnostjo in strastjo, odenejo notranjost naših vozil in oblikujejo detajle, od volana do ročajev. Natančno delo za brezhibno notranjost: vsako opravilo zahteva natančno obdelavo ter redko in zahtevno strokovno znanje.

 

 

"BISERNI" ŠIVI

Z dodelavo usnja z, t.i. "bisernimi" šivi, iz sveta visoke mode in pariških butikov, so naši obrtniki notranjost vozil DS popeljali na popolnoma nov nivo elegance in prestiža, linije so čiste, šivi pa nežni in delikatni. "Biserni šiv" daje  pridih  visoko modo in je prepoznavni podpis znamke DS Automobiles.

GILJOŠIRANI "CLOUS DE PARIS"

Navdihujoče se iz sveta urarstva in njegovih zapletenih zakladiov, naši mojsti delajo v skladu z zahtevami rokodelske dejavnosti. Tako umetniško kot tehnično, giljoširani vzorec "Clou de Paris" predstavlja majhne žebljičke s piramidnimi glavicami, ki se elegantno prepletajo.

SEDEŽI Z IMITACIJO PAŠČKA URE

Naši usnjarski mojstri pridobijo svoje obrtniško znanje tekom dolgotrajnega vajeniškega procesa in edinstvenega strokovnega usposabljanja, kot recimo o zasnovi usnja z dizajnom paščka zapestne ure za sedeže, ki je legendarni simbol znamke DS.

PODROBNOSTI IN SPRETNOST

Izdelano po meri in ročno

Usnjeno oblazinjenje z okrasnimi šivi, biserni šivi DS, svileni naborki, brušen aluminij ali naleganje nalepk za individualizacijo podobe: vsako opravilo zahteva natančno delo ter redko in zahtevno strokovno znanje.

MODEL STROKOVNEGA ZNANJA

Prava igrišča in eksperimentalna področja so naši konceptni avtomobili in za naše ekipe priložnost, da preizkusijo nove materiale in tehnologije, vzpostavijo partnerstva s priznanimi obrtniki in izpopolnijo svoje znanje z namenom, da bi izumili inovativne in vrhunske umetnine mobilnosti.

Okus prihodnosti

Za oblikovanje teh konceptnih avtomobilov so naši inženirji in obrtniki navdihnjeni s svetom pariškega razkošja in si zamišljajo tehnologije prihodnosti, ne da bi kdaj pozabili na lepo, čutno in izjemno. Naša najnovejša stvaritev, DS AERO SPORT LOUNGE, utira pot prihodnosti avtomobilov DS, kjer avtomobil postane lasten prostor, inteligenten in prilagodljiv, povezan in izpopolnjen.

KAKOVOST BREZ KOMPROMISOV

Naši obrtniki, sedlarji, oblikovalci, sodelavci, strokovnjaki in inženirji obvladajo material in  tehnologijo, tako da dodelajo vse do najmanjše podrobnosti, vsakega zaključka, da bi oblikovali vrhunski avtomobil , ki združuje prefinjenost in zmogljivosti.

V celoti ročno izdelani okraski so postali simboli naše znamke in vas z neverjetnim udobjem pritegnejo v naš svet inovativnosti.

Znanje in umetnost bivanja

Naše znanje temelji na najboljših materialih in najbolj prefinjenih tehnikah, vendar se izraža tudi v izkušnji naših strank, ki je verodostojna in nadstandardna. Pri DS Automobiles ste v središču naše pozornosti, da vam nudimo podporo glede na vaših želja in v vseh okoliščinah.