DEDIŠČINA Izum avtomobila za jutrišnji dan

DS Automobiles, ustanovljen leta 2014, predstavlja simbol drznosti in inovativnosti. Navdih znamke izhaja iz prvotnega vozila DS, ki je bil predstavljen leta 1955 na avtomobilskem salonu v Parizu, in združuje najboljše strokovno znanje, spodbija uveljavljene avtomobilske zapovedi ter predstavlja avtomobile prihodnjih generacij.

Rojstvo znamke DS : navdihujoča ikona

Leta 1955 je bil predstavljen prvi DS - in občutenja v vožnji - na avtomobilskem salonu v Parizu in za vedno zaznamoval avtomobilsko zgodovino. Model inovativnosti, miline in prestiža odraža francosko strokovno znanje in pooseblja avantgardni duh, ki še danes opredeljujejo filozofijo znamke DS  in navdihujejo vse naše današnje stvaritve.

Brezčasni tehnološki podpis

Od DS v preteklem stoletju do modelov današnjega in jutrišnjega časa,  naše ekipe delajo z enako žejo po avantgardi, drugačnosti in eleganci, da bi ponovno obudile in razvile napredne tehnologije kot so smerne luči ali hidravlično vzmetenje, ki so prepoznavni in močni elementi identitete znamke,  prilagojene novim pričakovanjem mobilnosti.

TEHNOLOGIJE

DS ACTIVE LED VISION

Osvetlitev DS ACTIVE LED VISION, ki je bila premierno predstavljena s konceptnim vozilom DS E-TENSE, je zelo zmogljiva in hkrati privlačnega videza. Sestavljajo jo glavni žaromet na diode LED in trije vrtljivi moduli LED. Ti moduli se obračajo in spreminjajo svoj naklon glede na kot zasuka volana, hitrost vozila in vremenske pogoje, s čimer vam zagotavljajo optimalno vidljivost.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION vnaprej predvidi vsako nepravilnost na cestišču prek kamere in zaznaval, da ublaži posledice napak.
Sistem v realnem času posreduje podatke računalniku, ki prilagodi delovanje vsakega kolesa posebej, da nastavi trdo ali prožno vzmetenje in vam zagotavlja višjo stopnjo udobja.

DS CORNETS (ROGOVI)

 DS Cornets ali DS Rogovi, predstavljeni na prvih ikoničnih modelih DS, nameščeni na obeh straneh DS 9, delujejo kot stranske luči. Tanke in ugledne spremljajo simbolični svetlobni podpis tega elegantnega modela.

Nadaljevanje s podpisom znamke DS

Navdahnjeni z bogato zgodovino znamke in naših avantgardnih vrednot, naše ekipe inženirjev in oblikovalcev uporabljajo svoje izjemno znanje o francoskem prestižu ter še naprej pišejo svojo zgodovino in oblikujejo avtomobile prihodnosti. Pod njihovim strokovnim očesom naši avtomobili postanejo tehnološki modeli z neprimerljivim dizajnom in osebnostjo.