OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

PREVERITE INFORMACIJE

Lansiranje znamke DS Automobiles v Sloveniji

11. junij 2020

S 15. junijem 2020 se na slovenskem tržišču premierno predstavlja znamka DS Automobiles, z odprtjem prvega salona DS STORE v LJUBLJANI na Baragovi 9, ter premierno predstavitvijo palete vozil znamke DS.

S 15. junijem 2020  se na  slovenskem tržišču premierno predstavlja znamka DS Automobiles, z odprtjem  prvega salona DS STORE v LJUBLJANI na Baragovi 9, ter premierno predstavitvijo palete vozil znamke DS : DS 7 CROSSBACK in njegovo plug-in hibridno 4×4 različico DS 7 CROSSBACK E-TENSE, DS 3 CROSSBACK in njegovo 100% električno različico DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

Paleta vozil DS je bila zasnovana za kupce, ki se želijo izraziti, poudariti svoj osebni slog in imajo radi francoski šarm.

DS avtomobili so prepoznavni po svoji edinstveni in svoji “avantgardni” zasnovi, izpopolnjeni v vsaki podrobnosti, naprednimi tehnologijami in dinamično vedrino.

 

Doživite pravi “Sprit of Avant-Garde” (Duh drugačnosti), naj vas vozila DS zapeljejo s svojim dovršenimi linijami in pa izrednimi detalji. Naj vas zasvoji francoski prestiž.

 

Lepo vabljeni!