DS NOVICE Odkrijte najnovejše informacije iz sveta znamke DS

NOVI DS 3. Doživetje prefinjenosti z značajem.

6.4.2023

Pri DS Automobiles smo ob lansiranju novega modela DS 3 pripravili unikatno potovanje, kjer se je francoski dizajn avtomobilizma prepletel s slovenskim modnim oblikovanjem, kulinaričnim razvajanjem in glasbo. Povabljeni so vstopili v svet francoske prefinjenosti, elegance in tehnološke dovršenosti. Svet, kjer se srečajo impresivna estetika, sodobna tehnologija in brezkompromisen užitek v vožnji.


Modno oblikovalko Tjaša Škapin je v sodelovanju z nami oblikovala posebno kolekcijo oblek visoke mode, ki so v materialih in oblikah odražale notranjosti novega DS 3. Tako je v oblekah bilo zaslediti na primer detajl paščka zapestne ure in diamantni vzorec. Oba detajla sta značilna tudi za vozila DS. DS znamka je močno zavezana tudi k trajnosti in ekološkim materialom. Enakega razmišljanja se je posluževala tudi modna oblikovalka, ki je za svoje dizajne uporabila naravne materiale, kot sta kaktusovo usnje in svila.


Celotno doživetje je povezala odlična eksekucija glasbe s strani violinistke Maše Golob.

Novi DS 3

DS E-TENSE PERFORMANCE PREJEL NAGRADO GQ CAR AWARDS 2023

DS E-TENSE PERFORMANCE PREJEL NAGRADO GQ CAR AWARDS 2023

28.3.2023

Prototip DS E-TENSE PERFORMANCE je na podelitvi prestižnih nagrad GQ Car Awards 2023 prejel naziv "koncept leta". Nagrade, ki letos vključujejo le električne ali priključne hibridne avtomobile, se osredotočajo na izbor vozil, ki so navdihujoča, zanimiva, imajo avtomobilsko integriteto in poženejo utrip ocenjevalcev.

 

DS E-TENSE PERFORMANCE so razvili pri DS Performance in deluje kot visokozmogljiv laboratorij v povezavi z zmagovalnim programom Formule E znamke, in uporablja enake električne motorje, kot jih je mogoče najti v električnih dirkalnikih.

Predstavljamo vam NOVI DS 7

26. 1. 2023

Novi DS 7 je prefinjen SUV, ki vas zapeljuje s svojimi elegantnimi in dinamičnimi linijami. Združuje tehnično odličnost in izjemno udobje, zato lahko znova odkrijete veselje do vožnje. V notranjosti novi DS 7 zaradi napredne tehnologije in pozornosti do podrobnosti, bistvo umetnosti potovanja in francoskega strokovnega znanja. Izkoristite izjemen prostor in notranjost po meri. Prefinjenost naših materialov, skrbna pozornost do podrobnosti in visokotehnološki kokpit prispevajo k vašemu dobremu počutju in prvovrstnemu udobju na vsakem potovanju.

Predstavljamo vam NOVI DS 7

Obisk DS Automobiles v tovarni Hella Slovenija

DS_Hella

25.4.2022

V aprilu smo v sodelovanju s podjetjem Hella, ki za zamko DS Automobiles izdeluje dnevne luči, organizirali dogodek za zaposlene in poslovne partnerje.

DS 4 PREJEL NAGRADO ZA NAJLEPŠE VOZILO LETA 2022

26.1.2022

Žirija 37. izdaje Mednarodnega avtomobilskega festivala je nagrado za najlepše vozilo leta 2022 podelila vozilu DS 4.

Nagrada za najlepše vozilo leta je že sedma trofeja, ki jo je znamka DS Automobiles prejela v zadnjih osmih izdajah Mednarodnega avtomobilskega festivala.

 

DS 4

DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE: SIMBOL STROKOVNO PODKOVANEGA ZNANJA V SLUŽBI PREDSEDNIKA FRANCOSKE REPUBLIKE

DS 7

9.12.2021

DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE je postal član voznega parka predsednika Francoske republike. Edinstvena kreacija DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE je bila zasnovana na temeljih vozila DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300, poleg tega pa ima celovito blindirano zaščito, podaljšano podvozje in čisto posebno opremo. DS 7 CROSSBACK ÉLYSÉE se je vpisal v bogato linijo modelov DS, ki so bili narejeni posebej za francoskega predsednika in še naprej ostaja avtomobilska znamka predsednika Francoske republike.

NOV DS STORE S PRIDIHOM PARIŠKEGA BUTIKA

23.februar 2021

Gre za prvi prestižni razstavni prostor znamke DS AUTOMOBILES v Sloveniji, posvečen svetu elegance, razkošja in prefinjenosti. Skrbna izbira finih izdelkov prepriča v ekskluzivnem ambientu.

DS Store

VOŠČILO 2021

Voščilo

23.december 2020

Za leto 2021 smo bolj odločeni kot kdaj koli prej narediti vse, da ostanemo blizu vas in vaših pričakovanj, z novimi kreacijami in vedno enakimi visokimi standardi storitev. Srečno 2021!.

DS AUTOMOBILES RAZKRIVA NAJNOVEJŠO STVARITEV – NOVI DS 4

2.december 2020

DS Automobiles nam razkriva ime svoje najnovejše stvaritve iz premijskega segmenta M1, to je DS 4.
Najnovejši model zajema najnaprednejšo vgradno tehnologijo in bo začel pisati novo poglavje zgodovine znamke DS Automobiles.

DS 4

Lansiranje znamke DS Automobiles v Sloveniji

Formula-E

11. junij 2020

S 15. junijem 2020 se na slovenskem tržišču premierno predstavlja znamka DS Automobiles, z odprtjem prvega salona DS STORE v LJUBLJANI na Baragovi 9, ter premierno predstavitvijo palete vozil znamke DS.


Umetnost barvanja

Pobarvanka

17. april 2020

Za premagovanje stresa in sprositev je barvanje ena od najboljših rešitev. DS Automobiles je zasnoval osem modelov, DS 9, DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK in konceptna vozila DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE in DS E-TENSE, ki jih lahko po svoji inspiraciji pobarvate, vi ali vaši otroci. Še najbolje pa skupaj.

DS AERO SPORT LOUNGE: UMETNOST POTOVANJA

DS Aero sport lounge

26. februar 2020

Konceptno vozilo DS AERO SPORT LOUNGE je manifest, s katerim namerava blagovna znamka ponazoriti neologizem "trajnostno". Več kot očitno želi ponuditi prestiž in se hkrati osredotočiti na vpliv na okolje: plemenitost v trajnosti.
DS AERO SPORT LOUNGE naznanja začetek nove dobe avtomobilizma.


DS 9: MOČ ELEGANCE

24.februar 2020

Takoj za modeloma DS 7 CROSSBACK in DS 3 CROSSBACK bo ponudbo mlade premijske blagovne znamke iz Francije nadgradila velika elegantna limuzina. Z vozilom DS 9 bo znamka DS uveljavila svojo strokovnost, dizajn, prefinjenost in tehnologijo, vse to z zares svetovnimi ambicijami.

Moč elegance

DS Automobiles praznuje jubilej SM

5. do 9. februar 2020

DS Automobiles in DS Héritage ob razstavi Retromobile 2020 obeležujeta obletnico tega neprimerljivega dosežeka, ki združuje prefinjenost in tehnologije, z razstavo treh SM, nameščenimi poleg DS X E-TENSE, naslednika te drzne avanture in vrednot.

SM

DS 3 CROSSBACK: IKONA VISOKOTEHNOLOŠKEGA STILA

DS 3

20.september 2019

Eleganten in privlačen DS 3 CROSSBACK bo kot dinamičen in hkrati stilsko dovršen SUV znal očarati kupce, ki stremijo za najnovejšimi tehnološkimi rešitvami.


DS X E-TENSE: NAŠE SANJE ZA LETO 2035

18. maj 2018

Zaprite oči in se prepustite sanjarjenju ... Vklopite vse svoje čute in si zamislite nove oblike, nove materiale in nove tehnologije avtomobila, ki bo v prihodnosti poosebljal razkošje na štirih kolesih.


X E-TENSE