OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

PREVERITE INFORMACIJE

DS NOVICE Odkrijte najnovejše informacije iz sveta znamke DS

NOV DS STORE S PRIDIHOM PARIŠKEGA BUTIKA

23.februar 2021

Gre za prvi prestižni razstavni prostor znamke DS AUTOMOBILES v Sloveniji, posvečen svetu elegance, razkošja in prefinjenosti. Skrbna izbira finih izdelkov prepriča v ekskluzivnem ambientu.

VOŠČILO 2021

23.december 2020

Za leto 2021 smo bolj odločeni kot kdaj koli prej narediti vse, da ostanemo blizu vas in vaših pričakovanj, z novimi kreacijami in vedno enakimi visokimi standardi storitev. Srečno 2021!.

DS AUTOMOBILES RAZKRIVA NAJNOVEJŠO STVARITEV – NOVI DS 4

2.december 2020

DS Automobiles nam razkriva ime svoje najnovejše stvaritve iz premijskega segmenta M1, to je DS 4.
Najnovejši model zajema najnaprednejšo vgradno tehnologijo in bo začel pisati novo poglavje zgodovine znamke DS Automobiles.

Lansiranje znamke DS Automobiles v Sloveniji

Formula-E

11. junij 2020

S 15. junijem 2020 se na slovenskem tržišču premierno predstavlja znamka DS Automobiles, z odprtjem prvega salona DS STORE v LJUBLJANI na Baragovi 9, ter premierno predstavitvijo palete vozil znamke DS.


Umetnost barvanja

17. april 2020

Za premagovanje stresa in sprositev je barvanje ena od najboljših rešitev. DS Automobiles je zasnoval osem modelov, DS 9, DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK in konceptna vozila DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE in DS E-TENSE, ki jih lahko po svoji inspiraciji pobarvate, vi ali vaši otroci. Še najbolje pa skupaj.

DS AERO SPORT LOUNGE: UMETNOST POTOVANJA

26. februar 2020

Konceptno vozilo DS AERO SPORT LOUNGE je manifest, s katerim namerava blagovna znamka ponazoriti neologizem "trajnostno". Več kot očitno želi ponuditi prestiž in se hkrati osredotočiti na vpliv na okolje: plemenitost v trajnosti.
DS AERO SPORT LOUNGE naznanja začetek nove dobe avtomobilizma.


DS 9: MOČ ELEGANCE

24.februar 2020

Takoj za modeloma DS 7 CROSSBACK in DS 3 CROSSBACK bo ponudbo mlade premijske blagovne znamke iz Francije nadgradila velika elegantna limuzina. Z vozilom DS 9 bo znamka DS uveljavila svojo strokovnost, dizajn, prefinjenost in tehnologijo, vse to z zares svetovnimi ambicijami.

DS Automobiles praznuje jubilej SM

5. do 9. februar 2020

DS Automobiles in DS Héritage ob razstavi Retromobile 2020 obeležujeta obletnico tega neprimerljivega dosežeka, ki združuje prefinjenost in tehnologije, z razstavo treh SM, nameščenimi poleg DS X E-TENSE, naslednika te drzne avanture in vrednot.

DS 3 CROSSBACK: IKONA VISOKOTEHNOLOŠKEGA STILA

20.september 2019

Eleganten in privlačen DS 3 CROSSBACK bo kot dinamičen in hkrati stilsko dovršen SUV znal očarati kupce, ki stremijo za najnovejšimi tehnološkimi rešitvami.


DS X E-TENSE: NAŠE SANJE ZA LETO 2035

18. maj 2018

Zaprite oči in se prepustite sanjarjenju ... Vklopite vse svoje čute in si zamislite nove oblike, nove materiale in nove tehnologije avtomobila, ki bo v prihodnosti poosebljal razkošje na štirih kolesih.