SVET ZNAMKE DS

Izdelujemo avtomobile z ekskluzivno kombinacijo tehnologije, prefinjenega oblikovanja, avantgardnega sloga in pozornosti do detajlov

Znamka DS

Odkrijte, kako smo razvili izjemno ravnovesje francoskega sloga, tradicionalne izdelave in najsodobnejše tehnologije, da smo ustvarili vrsto avtomobilov, ki združujejo funkcijonalnost z edinstveno elegantno obliko.

DS Konceptna vozila

DIVINE DS

Wild Rubis

Survolt

Konceptni avtomobili na avtomobilskih salonih so za marsikoga le sanje. Toda za nas so ključnega pomena pri razvoju naših avtomobilov. So način, s katerim lahko naši oblikovalci preizkusijo nove ideje. Skozi izdelavo konceptnih avtomobilov so se nenehno dodelovali detajli avantgardnega sloga, po katerem so zdaj znani naši avtomobili.

TEHNOLOGIJA

Pri DS verjamemo v izdelavo avtomobilov, ki vam bodo polepšali življenje. Posledično je tehnologija njihov sestavni del. Elektronski vozniški pripomočki naredijo avtomobile DS varnejše;  napredni uporabniški vmesniki omogoča lažje in zabavnejše življenje v vožnji z njimi.

ODNOS DO OKOLJA

Trudimo se, da bi bila vsa področja naših avtomobilov okolju prijaznejša, od lahkih materialov do učinkovitih motorjev in recikliranja ob koncu življenjske dobe.

ŽIVLJENJE Z DS

Avtomobili, ki navdihujejo strast; avtomobili, ki navdihujejo željo; avtomobili, ki vam olajšajo življenje; avtomobili, ki združujejo tradicionalno izdelavo z vrhunsko tehnologijo; avtomobili, ki se povezujejo z vašim svetom in z vami; avtomobili, ki vas bodo pripeljali kamor koli želite, po spletu ali po brezpotjih.

V tem je življenje DS.