DS REDNI SERVISNI PREGLED

Z Letnim servisnim pregledom za vašo brezskrbnost lahko preverite stanje svojega vozila. Naši servisni svetovalci priporočajo, da vsako leto opravite redni pregled vzdrževanja, oziroma opravite kontrolni pregled, s katerim se lahko izognete morebitnim kasnejšim dražjim posegom. Izognite se neprijetnim presenečenjem in poskrbite, da bo vožnja vedno optimalno udobna in varna.

VZDRŽEVANJE Z ORIGINALNIMI NADOMESTNIMI DELI

Z Letnim servisnim pregledom za vašo brezskrbnost lahko preverite stanje svojega vozila.

PERIODIČNO VZDRŽEVANJE

Vsak DS ima svoj načrt rednega vzdrževanja, ki se razlikuje glede na model, ki ga vozite, in motor, ki ste ga izbrali.

 
V servisni knkjižici vašega vozila boste lahko prebrali, kako pogosto morate vaš avto pripeljati na servis, pa tudi, kdaj je potrebno zamenjati določene nadomestne dele. Deli, kot so svečke, oljni filtri in filtri zraka potniškega prostora, potrebujejo redne preglede in vzdrževanje.

 
Pooblaščeni serviser DS je v najboljšem položaju, da vam pomaga razumeti, kaj potrebuje vaš avto ob naslednjem servisu. Visoko usposobljeni tehniki, ki uporabljajo originalne nadomestne dele DS, so na razpolago, da bo servisna storitev vašega vozila kar najbolje opravljena.

KDAJ MORATE NA REDNI SERVISNI PREGLED?

Kdaj morate na redni servisni pregled je, poleg izbranega modela vozila, odvisno tudi od:


  • Števila prevoženih kilometrov,
  • Starosti vašega vozila,
  • Motorja vozila,
  • Vašega načina vožnje (za podatke o izrednih pogojih uporabe preglejte vašo knjižico vzdrževanja).

Redni servisni pregled vključuje:

- Menjava olja in filtra za olje
- Dignostična kontrola računalnikov
- Dolivanje vseh tekočin (razen goriva)
- Kontrola mehanske obrabe, varnosti in vizualna kontrola* vključno s poročilom o opravljenih posegih
- Preizkusna vožnja
- Menjava obrabnih delov v skladu s priporočili iz servisne knjižice vozila


* Vizualne kontrole, ki so odvisne od opreme vozila, so vključene, vendar ne nadomeščajo obveznega tehničnega pregleda. **Za DS vozila, ki so v prodaji od 1. januarja 2011 dalje.

VZDRŽEVANJE Z ORIGINALNIMI NADOMESTNIMI DELI

S storitvami, ki zajemajo originalne rezervne dele DS, ste lahko glede vzdrževanja vašega vozila brez skrbi zlasti pri servisnem pregledu.  Originalni deli DS imajo iste specifikacije glede kakovosti, zanesljivosti in dolžine življenjske dobe kot deli, s katerimi je vaše vozilo opremljeno ob izhodu iz tovarne.
Ne glede na starost vašega vozila vam je na voljo ponudba z vsemi vštetimi stroški za servisne storitve in originalne rezervne dele z 1-letno garancijo.