NADOMESTNI DELI DS

ZAHTEVA KAKOVOSTI PROIZVAJALCA

Originalni rezervni deli DS so izdelani po strogih tehničnih predpisih, ki veljajo tudi za proizvodnjo vašega vozila.
Rezervne dele so preizkusili naši strokovnjaki: testi zanesljivosti, vzdržljivosti, odpornosti in posebni testi nekaterih specifičnih delov, kot so na primer testna trčenja.
Med vožnjo ste lahko brez skrbi!

PREDNOSTI DS

* Storitve popravila, v skladu z zahtevami prozivajalca DS 

* Svetovanje servisnih svetovalcev DS

* Prilagojene storitve, prilagojene vašim potrebam


ORIGINALNI NADOMESTNI DELI DS

DS si prizadeva, da bo vaše prvotno zaupanje ostalo neomajno
Zasnovali in izdelali smo vaš avtomobil DS,
zato smo pravi naslov za ohranjanje vseh njegovih prvotnih odlik in lastnosti.
Originalni nadomestni deli, ki so plod znanja znamke DS, so zasnovani tako, da v celoti izpolnjujejo tehnične specifikacije vašega vozila DS. Povsem se ujemajo s kompleksno tehnično celoto, ki mora biti stalno brezhibna, da se boste lahko vedno brezskrbno vozili.

VZDRŽEVANJE Z ORIGINALNIMI NADOMESTNIMI DELI

S storitvami, ki zajemajo originalne rezervne dele DS, ste lahko glede vzdrževanja vašega vozila brez skrbi zlasti pri servisnem pregledu.  Originalni deli DS imajo iste specifikacije glede kakovosti, zanesljivosti in dolžine življenjske dobe kot deli, s katerimi je vaše vozilo opremljeno ob izhodu iz tovarne.
Ne glede na starost vašega vozila vam je na voljo ponudba z vsemi vštetimi stroški za servisne storitve in originalne rezervne dele z 1-letno garancijo.

TOVARNIŠKO OBNOVLJENI NADOMESTNI DELI

OKOLJU PRIJAZNA REŠITEV ZA ZANESLJIVO POPRAVILO VAŠEGA VOZILA

Zakaj ne bi posamičnim rezervnim delom dali še ene priložnosti - v kar je vštet tudi motor! - in na ta način prispevali k varstvu okolja: to je možno po zaslugi tovarniške obnove. Do 80 % materiala je ponovno uporabljenega, pri čemer se porabi pol manj energije kot pri proizvodnji posamičnega rezervnega dela! Izrabljene dele serviserjev obnovijo po strogem postopku in po istih specifikacijah, ki veljajo za originalne rezervne dele. To vam daje zares pravo zagotovilo za kakovost. 


Tovarniška obnova delov je opredeljena z zakonodajo, kateri DS strogo sledi.
Tako kot za originalne rezervne dele tudi za obnovljene dele velja enoletna garancija, ki jo lahko uveljavljate pri pooblaščenem serviserju DS:.