DS CONNECT STORITVE POVEZLJIVOSTI

Za vse, ki si vzamete čas za življenje

Ker je čas naša najdragocenejša vrednota, je DS naredil vse, da vam olajša življenje in vam omogoči, da bolje cenite vsak trenutek za volanom.

SOS IN DS ASISTENCA

Nikoli ne ostanite brez stika

Če ste se znašli kot udeleženec ali priča v prometni nesreči, lahko DS asistenco pokličete s pritiskom na rdeči gumb (SOS). V primeru trčenja pa bo iz vašega vozila samodejno sprožen telefonski klic do DS asistence, ki bo lahko po potrebi na kraj nezgode nemudoma poslala ustrezne intervencijske službe.

DS CONNECT NAV*

DS Connect Nav je povsem nov navigacijski sistem v kombinaciji s prepoznavanjem glasu. Funkcije DS Connect Nav vključujejo sprotne prometne informacije, opozorila o potencialnih nevarnih območjih, vremensko napoved in še veliko več. 


*Sistem v Sloveniji deluje z omejenimi zmožnostmi.

VAŠ SVET V VAŠEM DS

Karkoli je na vašem telefonu, je na zaslonu vašega avtomobila zahvaljujoč funkciji DS Mirror Screen. Ko je pametni telefon povezan z vašim avtomobilom, so vaše aplikacije prilagojene vašemu vozilu.

VAŠ AVTOMOBIL DNEVNO

Preprosta rešitev za lažji vsakdanjik in življenje na poti.

Včasih je hitreje in lažje poslati SMS. V DS lahko to storite z varno uporabo prepoznavanja glasu v aplikaciji MyDS. Ni se vam potrebno dotikati telefona, odmakniti pogleda s ceste ali rok z volana. To je ena od številnih prednosti Mirror Screen.