OBVESTILO ZA STRANKE V ČASU EPIDEMIJE COVID-19

PREVERITE INFORMACIJE

MIRROR SCREEN Vaš pametni telefon in zaslon na dotik DS postaneta eno.

Mirror Screen (1) omogoča prikaz združljivih aplikacij za pametni telefon na zaslonu DS. Zato lahko svoje najljubše aplikacije uporabljate popolnoma varno.

MIRROR SCREEN KOMPATIBILNOST

Apple CarPlay™ (2)

Uživajte v funkcionalnosti vašega iPhone 7 ali novejšega na zaslonu na dotik vašega DS s tehnologijo Apple CarPlay ™. Z volanom lahko s prepoznavanjem glasu aktivirate Siri, ki vam omogoča dostop do vaših stikov ali izbiranje glasbe v aplikaciji.

 
Če želite izvedeti več o Apple CarPlay ™ in preveriti, ali je vaš telefon združljiv, kliknite tukaj. 

Android Auto (2)

Po prenosu Android Auto* iz Google Play v celoti izkoristite svoje najljubše aplikacije na zaslonu avtomobila. Če ga želite uporabljati, povežite telefon z Androidom 5.0 (Lollipop) ali novejšo različico in zaženite aplikacijo Android Auto.

Če želite izvedeti več o Android Auto in preveriti, ali je vaš telefon združljiv, kliknite tukaj.
 
*Android Auto v Sloveniji deluje z omejenimi zmožnosti in odvisno od kompatibilnosti vašega pametenega telefona

 

MirrorLink® (3)

MirrorLink® je še posebej uporaben, če vaš pametni telefon ni združljiv z Apple CarPlay ™ ali Android Auto. Povežite pametni telefon, združljiv z MirrorLink® (3), da boste uživali v preprostejšem in varnejšem dostopu do svojih najljubših aplikacij.
 

Če želite izvedeti več o MirrorLink® in preveriti, ali je vaš telefon združljiv, kliknite tukaj.

Na voljo pri

DS 3 CROSSBACK

Novi mestni SUV.

DS 7 CROSSBACK

Karizmatičen in prefinjen SUV.

Pravni poduk

(1) Mirror Screen uporablja podatkovno povezavo pametnega telefona in ne bo povzročil dodatnih stroškov naročnine. Razen plačljivih aplikacij, naročnin, povezanih z aplikacijami ali mednarodnim gostovanjem. Mirror Screen je na voljo kot dodatna oprema ali serijsko, odvisno od modela in nivoja opremljenosti. (2) Delovanje s Sloveniji deluje z omejenimi zmožnostmi (3) Glede na nivo opremljenosti