POVEŽITE SE IN ZAČNITE

Aplikacija My DS vam omogoča, da ostanete povezani s svojim avtomobilom in dostopate do njegovih informacij. S to aplikacijo imate koristi od prilagojenega spremljanja vzdrževanja vašega vozila in dostopa do storitev DS. Odkrijte glavne značilnosti aplikacije My DS.

SVET DS NA VAŠEM PAMETNEM TELEFONU

Aplikacija MyDS

Vsakodnevna podpora

Navodila za uporabo

Poučni videi

Ostanite povezani s svojim avtomobilomODKRIJTE VEČ
Vse, kar morate vedeti o vašem avtomobiluODKRIJTE VEČ
Izkoristite vse, kar lahko ponudi vaš DSODKRIJTE VEČ

ASISTENCA & POMOČ

VEDNO IZBERITE VARNOST IN BREZSKRBNOST

Imate okvaro, prometno nesrečo? Potrebujete pomoč? Nobene panike! V aplikaciji MyDS izberite DS Asistenca in pomoč, kjer lahko direktno pokličete DS Asistenco 24 ur v dnevu, 7 dni v tednu.

UPRAVLJAJTE ELEKTRIČNI AVTOMOBIL NA DALJAVO*

OPOMBA

*Funkcionalnost upravljanja na daljavo ni še na voljo v Sloveniji.

 

INFORMACIJA O DOSEGU

Oglejte si trenutno stanje napolnjenosti ali ocenjeni preostanek dosega oziroma zmogljivost baterije.  Hitro si oglejte stanje napolnjenosti avtomobila in njegovo vnaprej nastavljeno temperaturo.*

PROGRAMIRANO POLNJENJE*

Med polnjenjem avtomobila si oglejte hitrost in napovedan čas polnjenja. Čas polnjenja lahko nastavite tudi tako, da izkoristite časovne termine s cenejšim stroškom električne energije.

PREDNASTAVITEV TEMPERATURE*

Prednastavljeni regulatorji temperature v pilotski kabini omogočajo programiranje ogrevanja ali hlajenja avtomobila. Ta funkcija je zasnovana za vaše udobje in je na voljo ne glede na to, ali je avto priključen na električno omrežje ali ne.

POJDITE ŠE DLJE S SCAN MYDS

Poskenirajte svoj DS in vstopite neposredno v priročnik za uporabo!

Poskenirajte svoj DS in vstopite neposredno v priročnik za uporabo!

Ste že naveličani dolgotrajnega prelistavanja navodil za uporabo? Spoznajte Scan MyDS, brezplačno, enostavno in mobilno intuitivno aplikacijo, ki vam omogoča pregledovanje navodil za uporabo vozila DS.

Ali pa samo preprosto poskenirate dele, ki vas zanimajo.