DS 3 CROSSBACK E-TENSE: Prefinjenost prehaja na 100 % elektr

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: Prefinjenost prehaja na 100 % električni pogon.

Z modelom DS 3 CROSSBACK E-TENSE se začenja nova doba električnih vozil. Več kot 341 kilometrov dosega po preizkusnem postopku WLTP in edinstven dizajn: inovacija znamke DS čaka na vas.

 

*Po postopku WLTP. Doseg je odvisen od opreme vozila, pogojev vožnje in načina vožnje.
Naše električno vozilo z izjemnim dosegom

Naše električno vozilo z izjemnim dosegom

Baterija vašega vozila DS 3 CROSSBACK E-TENSE vam zagotavlja večji doseg. Po zaslugi rekuperacije energije med zaviranjem lahko po mestu prevozite do 380 kilometrov*. S tem zmogljivim in hkrati zanesljivim vozilom bo vsako potovanje postalo izjemna izkušnja.

* Doseg je odvisen od opreme vozila, pogojev vožnje in predvsem načina vožnje.

VSE O DOSEGU VAŠEGA VOZILA

Pred vami je nov svet

Na doseg električnega vozila lahko vplivajo številni dejavniki, med katerimi so tudi vremenske razmere in vaš stil vožnje. Spoznajte elemente, ki vplivajo na učinkovitost baterije električnega vozila.

Hitrost

Hitrost je dejavnik, ki najbolj vpliva na doseg vašega električnega vozila. Pri stalni hitrosti 130 km / h se doseg 100% električnega vozila prepolovi (po postopku WLTP).

Slogi vožnje in lastnosti cestišča

Če boste za volanom električnega vozila vozili z enakomerno hitrostjo, si boste zagotovili večji doseg. Izkoristite prednosti eko vožnje s pomočjo treh načinov vožnje, do katerih lahko dostopite prek izbirnega stikala.

Temperatura v potniškem prostoru

Pri električnem vozilu so baterije zaradi gretja, ki se aktivira na začetku vožnje, močno obremenjene, zaradi česar se zmanjša njihov doseg. Zato je priporočljivo, da potniški prostor vnaprej segrejete ali ohladite prek aplikacije MyDS*, medtem ko je vaš DS 3 CROSSBACK E-TENSE še na polnjenju.

 

*Delovanje sistema in funcionalnost je odvisna od posamezne države (v Sloveniji sistem deluje z omejenimi zmožnostmi)

Napolnite baterije

Naše tehnologije delujejo v prid vašemu dosegu

Način vožnje

Regenerativno zaviranje

Predhodno segrevanje na daljavo*

Izberite način vožnje, ki vam najbolj ustreza.Več
Način vožnje
Vaše vozilo se polni med vožnjo. Več
Regenerativno zaviranje
Ko gre udobje z roko v roki z dosegom.Več
Predhodno segrevanje na daljavo

Vedno je pravi čas za polnjenje

Obstaja več načinov polnjenja baterije vašega električnega vozila. Trajanje polnjenja pa je seveda odvisno od načina polnjenja, ki ga izberete.

Vozilo lahko polnite na običajnih parkirnih mestih. Ponoči pri sebi doma, podnevi pa na primer v službi. Na daljših poteh lahko naredite krajši premor in se zaustavite na postaji za hitro polnjenje. Na ta način boste v 30 minutah napolnili baterijo do 80 % dosega.

Naprave za polnjenje

Rešitve in storitve po meri za vas

Polnjenje na domu

Polnjenje na poti

Polnilni kabli

Hitrno in enostavnoVeč
Polnjenje na domu
Izdelajte načrt polnjenja, še preden se odpravite na pot.Več
Polnjenje na poti
Dva kabla, da boste lahko polnili, kjer koli že steVeč
Polnilni kabli

Polnjenje na poti je tako enostavno kot doma.

Preden se odpravite na pot, si pripravite le preprost načrt svoje poti, mi pa vam bomo pokazali razpoložljiva polnilna mesta na vaši poti. Na priključku za hitro polnjenje z močjo 100 kW lahko vsako minuto doseg povečate za 9 kilometrov.

UPRAVLJAJTE AVTOMOBIL S PRSTI

Upravljajte svoj električni avtomobil s pametnega telefona z aplikacijo MyDS

Informacije o dosegu

Z aplikacijo za pametni telefon MyDS lahko vidite trenutno stanje napolnjenosti avtomobila in približno preostali doseg. Ko je avto priključen na električno omrežje, se prikažeta hitrost in pričakovani preostali čas polnjenja.

Polnjenje na daljavo *

Z daljinskim upravljalnikom polnjenja lahko z aplikacijo MyDS polnjenje zakasnite ali začnete programirano polnjenje. Programirano polnjenje vam omogoča, da za polnjenje baterije uporabite najbolj varčne termine električne energije.

* Funkcija daljinskega upravljanja mobilne aplikacije MyDS trenutno ni na voljo za Slovenijo.

Vnaprej nastavljena klima ali gretje

Če vnaprej nastavite toplotno funkcijo v pilotski kabini, tako da nastavite čas ogrevanja ali klimatske naprave vašega avtomobila. Ta funkcija, zasnovana za vaše udobje, ohranja tudi doseg baterije, še posebno medtem ko se avto polni.

UŽIVAJTE V NEPOZABNI VOŽNJI Z ELEKTRIČNIM VOZILOM

Spoznajte številne prednosti električnega vozila.

Bolj čisto in zmogljivo vozilo
Vzpostavite privilegiran odnos z mestom

Bolj čisto in zmogljivo vozilo

DS 3 CROSSBACK E-TENSE je bil od samega začetka zasnovan kot električno vozilo: ponuja vam učinkovit preplet stila in udobja za nepozabne užitke v vožnji. Nemudoma razpoložljiv navor, vzorna učinkovitost: pripravite se, da boste izkusili novo doživetje.

Vzpostavite privilegiran odnos z mestom

Zaradi onesnaženosti so danes v mnogih mestih uvedene omejitve prometnega režima. DS 3 CROSSBACK E-TENSE je opremljen s sinje modro diodo LED, ki se nahaja na zgornjem delu vetrobranskega stekla in naznanja, da vozite z električnim pogonom. S tem boste imeli dostop do nekaterih ulic ali predelov, kjer veljajo omejitve.

Ugodne davčne olajšave
Prihranki tekom življenjske dobe vašega vozila DS

Ugodne davčne olajšave

Električno vozilo ali priključni hibrid: izkoristite eko subvencijo. V letu 2019 je eko subvencija za vozilo na 100 % električni pogon znašala do 6000 €* (velja za nakup novega/testnega električnega vozila brez emisij CO2 in za vozilo, predelano na električni pogon, kategorije M1)

*Za možnosti subvencioniranja in višino  nepovratne finančne spodbude preverite pri uradni inštituciji ali se posvetujte s prodajnim svetovalcem DS.

Prihranki tekom življenjske dobe vašega vozila DS

Električna energija je ena izmed najučinkovitejših oblik energije, zlasti z regenerativnim zaviranjem, ki omogoča boljše upravljanje z energijo. Poleg tega se nekatere komponente, kot so zavorni diski, počasneje obrabijo. S finančnega vidika ima električna energija več koristi v primerjavi z dizlom ali bencinom.

Znamka DS Automobiles je za montažo priključka DS Wall Box na vašem domu izbrala podjetje GIASERVIS d.o.o., saj vam želi zagotoviti najboljšo možno storitev in vam nuditi maksimalno pomo. pri postavitvi vaše rešitve za polnjenje, da boste povsem brez vseh
skrbi. S tem vam zagotavljamo, da bo vaša inštalacija kakovostna, hitro vzpostavljena in cenovno ugodna.