E-TENSE : Električni in hibridni pogon znamke DS

E-TENSE, ki je zasnovan za mesta jutrišnjega dne, pooseblja našo rešitev za mobilnost, osredotočeno na užitke v vožnji in se ponaša s storitvami, ki so prilagojene vsem vašim potrebam.
Spoznajte naša izvrstna modela: električno vozilo DS 3 CROSSBACK E-TENSE in priključnega hibrida DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4.

Spoznajte naše modele

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: 100% električen

Poleg tega, da je naša izvedenka E-TENSE na 100 % električni pogon ohranila enako prostornost v notranjosti kot DS 3 CROSSBACK, vam ponuja tudi užitke in udobje v vožnji. Na voljo boste imeli od 300 do 320 kilometrov dosega po preizkusnem postopku WLTP in možnost za 80 % napolnjenost baterije v 30 minutah.

 

*Po postopku WLTP. Doseg je odvisen od opreme vozila, pogojev vožnje in načina vožnje.

 

   

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4: Priključni hibridni SUV

Po zaslugi njegovih električnih motorjev imate skupno na voljo 300 konjskih moči v kombinaciji s štirikolesnim pogonom. V popolnoma električnem pogonu lahko naš priključni hibrid prevozi 50 kilometrov, kar povsem zadostuje za vsakodnevne prevoze od doma do službe.

*Po postopku WLTP. Doseg je odvisen od opreme vozila, pogojev vožnje in načina vožnje.

  

TEKMOVALNI ŠPORT JE OBRODIL INOVACIJE

Na podlagi izkušenj, pridobljenih med sodelovanjem v formuli E, smo v naše električne in priključne hibridne modele vključili tehnologije, ki so izšle iz avtomobilskega športa, kot je na primer rekuperacija energije med zaviranjem. Električno vozilo 2019, ki je nastalo kot plod zmogljivosti, vas bo popeljalo do novih obzorij in to v slogu.

SPOZNAJTE PREDNOSTI ČISTEGA AVTOMOBILA

Zmogljivost in užitki

V naših električnih in priključnih hibridnih vozil se najde prostor za užitke v vožnji. Nemudoma razpoložljivi navor, nična stopnja onesnaževanja pri električnem pogonu in nizke emisije pri priključnem hibridnem pogonu: predajte se novim izkušnjam.

Vožnja po mestu v vseh razmerah

Odločite se za električno ali priključno hibridno vozilo in za vas omejitve prometnega režima v mestih ne bodo več veljale. Sinje modra dioda LED na zgornjem delu vetrobranskega stekla označuje, da vozite z električnim pogonom, s čimer boste imeli omogočen dostop do nekaterih ulic ali predelov, kjer veljajo omejitve.

Ugodne davčne olajšave

Električno vozilo ali priključni hibrid: izkoristite eko subvencijo. V letu 2019 je eko subvencija za vozilo na 100 % električni pogon znašala do 6000 €* (velja za nakup novega/testnega električnega vozila brez emisij CO2 in za vozilo, predelano na električni pogon, kategorije M1)

*Za možnosti subvencioniranja in višino  nepovratne finančne spodbude preverite pri uradni inštituciji ali se posvetujte s prodajnim svetovalcem DS.

Prihranki tekom življenjske dobe vašega vozila DS

Električna energija je ena izmed najučinkovitejših oblik energije, zlasti z regenerativnim zaviranjem, ki omogoča boljše upravljanje z energijo. Poleg tega se nekatere komponente, kot so zavorni diski, počasneje obrabijo. S finančnega vidika ima električna energija več koristi v primerjavi z dizlom ali bencinom.